Sök på sidan

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko olla ajan tasalla Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman kuulumisista? Tilaamalla saat sähköisen uutiskirjeemme noin kerran kuussa.

Voita upeita palkintoja!

Kun rekisteröit uutena tilaajana ajalla 15.11.–31.1.2020 olet mukana kolmen hienon palkinnon arvonnassa: matkalaukun (arvo 50 €) sekä 2 puolen tunnin jaksoa lentosimulaattorissa!

Täyttämällä tämän lomakkeen ja napsauttamalla alla olevaa "Tilaa" hyväksyt, että voimme käsitellä henkilötietojasi uutiskirjeen postituksia varten. Käsittelemme henkilötietojasi kunnioittavasti. Uutiskirjepalveluna käytämme Yhdysvalloissa rekisteröityä MailChimp-palvelua. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi tallennetaan EU: n ulkopuolelle.

Täytä lomake alla!

* indicates required
Valitse kieli*

• Ystävällisesti vahvista alla, että saamme lähettää sinulle sähköiset uutiskirjeet.

• Voit koska tahansa muuttaa mieltäsi ja perua uutiskirjeen jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoitukset@kokairport.fi.

Käytämme markkinointialustana Mailchimp-palvelua. Kun rekisteröidyt postituslistallemme, annat luvan siihen, että siirrämme tietosi MailChimpin käsiteltäväksi. Lue lisää MailChimpin tietosuojasta täältä.

Muista vahvistaa!

Ystävällisesti huomaa, että saat tilauksen jälkeen vahvistusviestin MailChimp-uutiskirjepalvelustamme. Tilaus ei ole voimassa ennenkuin olet klikannut vahvistusta. Tämä kaksivaiheinen vahvistus turvaa, että tilaus on tehty oikealta henkilöltä.

KOK-airport_logo_inv.png

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema

Lentäjäntie 162
68500 Kruunupyy

» Lisää yhteystietoja

Terminaali avoinna

ma-pe 04.45–22.00

la- su (lentoliikenteen mukaan)